Fiole pentru ten cu acid hialuronic si vit C, de la Floritene

   Nu stiu cum s-au scurs anii atat de repede, incat am trecut de 35; ideea e ca ma simt tot ca la 20. Dar au aparut si nesuferitele de riduri. Tenul meu este foarte deschis la culoare (am si cativa pistrui, care nu ma deranjeaza) si uscat. De cateva luni nu mai stiam ce demachiant si crema sa folosesc, astfel incat sa fiu multumita de aspectul tenului si sa reduc cat de mult ridurile. Mi-am adus aminte ca acum multi ani foloseam fiole pentru ten si par si eram multumita de efectul lor, asa ca mi-am cumparat laptele demachiant si fiolele cu retinol 50+, acid hialuronic si vitamina C, de la Floritene.

20160701_175551-1

20160701_175620-1

Le folosesc cam de o luna si jumatate sideocamdata sunt multumita de ele. Sunt produse elvetiene, de buna calitate, dar acceptabile ca pret. Laptele demachiant, 200ml, costa 56 de lei, iar cutia cu 10 fiole 45 lei. Eu folosesc o fiola de 3ml 4, chiar 5 zile, o aplic seara pe fata, dupa demachiere.

Un gând despre ”Fiole pentru ten cu acid hialuronic si vit C, de la Floritene

  1. Hippie zice:

    Como he adelantado antes, la presentación del modelo 202 se hará exclusivamente por Internet, si bien, en los supuestos en los que los interesados estén sometidos a la normativa del Estado y deba tributar conjuntamente ante ésta y una Adt;nistraci&oacume;n&#8230i 

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.