This or That Book Tag

   Azi e luni…din pacate. Oricat de odihnita, de binedispusa ma trezesc, „motorasele” mele pornesc mai greu lunea. Dupa doua zile de weekend, sa sune ceasul la 6 fix dimineata…… Dar incet, incet imi reiau activitatile. Azi dimineata, dupa cafea, mi-am aruncat un ochi pe WordPress si, ce sa vezi? Am primit o leapsa :)) de la Illusion’s street. Si cum sa nu ma bucur? Asa ca, dau curs invitatiei si raspund intrebarilor:

Preferi cititul in pat sau in alt loc?   Intotdeauna mi-a placut sa citesc stand pe un fotoliu, eventual balansor, indreptat spre o fereastra cu geamuri mari, prin care sa strabata razele soarelui. Sau direct in natura. Cu un pahar de fresh sau de ceai cald, depinde de anotimp.

Personaj principal feminin sau personaj principal masculin?   Inclin spre masculin. A fost un timp in copilarie cand imi doream sa fi fost baiat, imi placea sa joc fotbal si sa ma catar peste tot. Mi se pareau mai cool masinutele si trusele de traforaj decat banalele papusi. Intre timp, lucrurile s-au schimbat, dar mi-a ramas totusi o urma din latura baietoasa.

Gustari dulci sau gustari sarate?   DULCI. Am si eu un viciu, nu? Ciocolata iti da energie, are si lecitina :))

Trilogii sau serii alcatuite din mai multe volume? Prefer trilogiile. Daca dispun de timp si subiectul ma atrage, nu refuz nici o serie compusa din mai multe volume.

Naratiune la persoana I sau la persoana a III-a? Hmmm, aleg naratiune la persoana a III-a.

Librarie sau biblioteca?   Librarie! Foarte rar biblioteca. Librariile nu mai sunt doar librarii, sunt adevarate comunitati culturale, cu muzica in surdina, lansari de carte, atmosfera prietenoasa.

Carți care iti provoacă rasul sau carti care te fac sa plangi?   E prea multa tristete in lume, macar sa citesc ceva care ma face sa zambesc. Totusi, am recitit de curand „Singur pe lume” (nu stiu a cata oara), alaturi de fiul meu, si tot am plans. Prefer cartile care ma relaxeaza si ma motiveaza.

Coperta alba sau coperta neagra?   Neagra (si daca mai e si din piele…). Sau colorata. Mi se pare mai elegant negru decat alb.

Roman psihologic sau roman de actiune? Psihologic. Oricum am „calitatea” de a despica firul in patru si de a analiza tot.

   Cam asta a fost la mine. Acum, la randul meu, va provoc si pe voi, dragii mei: Potecuta, SufletNeinteles, Rhea, Petru , HopeLess, Calatorindspretine si lista ramane deschisa. Astept parerile voastre! Va urez o saptamana usoara!

10 gânduri despre ”This or That Book Tag

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.