Viata, ca o linie

   Liniile sunt de mai multe feluri: drepte, curbe, frante. Asa e si viata, ca o linie, trasata intre doua puncte. Exista credinta ca viata ne e scrisa dinainte. „Destinul este scuza celor slabi si opera celor tari. ” Eu cred ca viata este cel mai frumos cadou pe care il poate face un parinte.

   Fiecare ne dorim sa avem o viata linistita si lipsita de griji, sa avem un job bine platit, sa calatorim. Dar viata nu e mereu dreapta si lina, ea are uneori curbe, alteori se frange prea repede si prea usor. Oricat de greu ar fi si oricate curbe intalnim, trebuie sa urmam firul. Curbele, de multe ori, ne fac mai puternici, mai buni, mai toleranti, mai rabdatori. Trebuie sa invatam cum sa le luam si cum sa iesim din ele cu capul sus. Si trebuie sa transmitem asta mai departe, pentru ca „oamenii care lupta pot pierde. Oamenii care nu lupta au pierdut deja.”

 

6 gânduri despre ”Viata, ca o linie

  1. olegkean zice:

    Foarte frumoasă paralela pe care ai făcut-o cu linile si viata. Precum liniile se intersecteaza, vietile noastre se impletesc ineluctabil cu vietile altora. Vrem sau nu, lasind urme, trecem prin viata altora cum altii trec prin viata noastra. Ah da, chiar si liniile paralele se intersecteaza undeva in spatiu la limita infinitului…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.